Ψαρονέφρι με μέλι και Chardonnay....

δημοσιεύθηκε στις 01/08/2011

Υλικά


3 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένα σε φέτες
200 ml κρασί λευκό ( ιδανικό είναι ένα Βαρελάτο Chardonnay)
2 κ.σ. μουστάρδα
2½ κ.σ. μέλι
2 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι για το άλειμα της σχάρας

Εκτέλεση


Κόβουμε σε φέτες το ψαρονέφρι και τις βάζουμε στη γκριλιέρα που την έχουμε αλείψει με λίγο λάδι και την έχουμε αφήσει να κάψει. Ψήνουμε το κρέας κι όταν ροδίσει το αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί στο αλκοόλ για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι, το λάδι και το θυμάρι. Με αυτό το μίγμα λούζουμε το κρέας και το αφήνουμε να ψηθεί μερικά λεπτά μέχρι να μελώσει.

 

Tip: Συνδυάστε το φαγητό σας με το ίδιο κρασί που θα το μαγειρέψετε.

Οι προτάσεις μας...

Καριπίδη Chardonnay

Κτήμα Κατσαρού Chardonnay

Κτήμα Βίβλια Χώρα Chardonnay

Τσέλεπου Μαρμαριάς




Επιστροφή στην κορυφή

« Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για εντυπωσιακές προτάσεις δώρου, εκδηλώσεις που θα συζητηθούν, για συμμετοχές σε διαγωνισμούς και ευκαιρίες για αγορές που η κάβα Ανθίδης επιλέγει αποκλειστικά για εσάς!

  • Παρακολουθείστε τις νέες μας δημοσιεύσεις και μάθετε πρώτοι τα νέα μας μέσω των παρακάτω RSS feeds:

    1. Νέα
    2. Συνταγές
    3. Tips
    4. Φαγητό και Ποτό
    5. Σεμινάρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ad

Anthidis_club

Δείτε τον κατάλογο 2013

Catalog

Ψηφίστε

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Αφρώδες ποτό?

Προηγούμενες ψηφοφορίες